Hvad er Bachs Blomsterremedier

Bachs Blomsterremedier - NødhjælpsserienDe 38 Bachs Blomsterremedier og Nødhjælpsremediet er en enkel og naturlig helbredelsesmetode, som er udviklet af lægen og homøopaten Edward Bach (England).
 
De 38 remedier er energi-kvaliteter fra ugiftige og milde planter og træer. Remedierne er tilberedt i kildevand og konserveret på cognac. Man indtager dem enten direkte fra flasken eller i lidt vand.  
 
Forestil dig, at du skal begynde på et nyt arbejde i morgen og at du er lidt "oppe at køre" på grund af dette. Du føler dig nervøs og stresset, og ved ikke hvad der forventes af dig. En ret almindelig følelse i en ret almindelig situation.
 
Alligevel er det ubehageligt og forhindrer dig i at være tilstede i nuet og være noget for andre, du måske lever sammen med, eller ligefrem har ansvar for. 
 
Du kan få styr på din stress, genskabe din psykiske balance og gå dagen positivt imøde med hjælp fra de 100 % naturlige Bachs Blomsterremedier. Hvis du har mistanke om sygdom bør du dog altid opsøge læge.     Køb dit Bach kursus HER.
 
 
Mindtime v/Anette Lei | CVR: DK-21271845 | Funkevej 16, 6230 Rødekro - Danmark | Tlf.: +45 40170626 | lei@mindtime.dk