Bach

Psykisk Førstehjælp med Bachremedie-metoden: 
 
Vil du gerne hjælpe dig selv eller dit barn med psykisk førstehjælp uden at have studeret til psykolog?
 
Vil du gerne kunne hjælpe dig selv, dine nærmeste og andre i dine omgivelser med psykisk førstehjælp til stress, angst, mindreværd, modløshed, vrede og andre negative følelser og karaktertræk?
Så læs videre her..
 
Du får hjælp til selvhjælp: 
Med Bachremediesystemet får du hjælp til at vende den negative følelse til positiv ro og indre barmoni, så du har meget nemmere ved at klare den udfordrende situation, som slog dig ud, og som du må finde en løsning på.
 
Eksempel:Du skal til reception eller større forsamlinger: 
Hvis du f.eks. skal til reception og har svært ved at gå rundt og small talke med andre, fordi du er den lidt rolige, reserverede type, så tager du Vandrøllike-remediet i din vandflaske. Hvis du mangler selvtillid, så tager du også 2 dråber af Lærk-remediet i samme vandflaske. Hvis du er lidt nervøs for store forsamlinger så tager du også Abeblomst i vandflasken og er du træt så tilføjer du også Oliven, hvis du er doven og helst ville ligge på sofaen, så overvinder du det hurtigt med et par dråber Avnbøg. Så nemt er det. og så naturligt er det. 
 
Al problemløsning går nu engang lettere når du bevarer din indre ro og balance. 
 
Akutte kriser- så let er det: 
Når du oplever akut stress fordi dine børn er helt oppe at køre og du er træt efter en lang dag, tager du 4 dråber af kriseremediet i et glas vand. Det vil også være godt at putte 4 dråber i børnenes drik -f.eks. i en kande vand. Så enkelt er det bare med Bachremedie-systemet.
 
Brug Bachremedie-systemet til at kende dig selv dybere: 
Men du kan også bruge Bach til meget mere end det:
 
Du kan bruge Bachremedie-systemet dagligt i situationer, hvor du mister overblikket og kontrollen over dig selv og din tilstand.
 
Så vil du få bedre kontakt til dig selv - og til dine relationer - og få lettere ved f.eks. bare at være på arbejde, derhjemme og sammen med andre uden at blive for påvirket af andres adfærd eller handlinger. 
 
 
Du kan ændre dit liv med Bachremedie-systemet: 
Du kan lære at blive meget bedre til at lade forandring ske, følge livsflowet og opleve at du er en uadskillelig del af helheden og er født til at komme med dit helt eget bidrag til menneskehedens samlede vækst. 
 
Hvis du tænker: "Åh det lyder interessant det vil jeg høre mere om", så tilmeld dig mit nyhedsbrev hvor jeg skriver mere om Bachremedie-systemet og hvilke fantastiske relationer du kan opnå med det. Tilmeld dig oppe i det grønne felt øverst til højre på skærmen lige foran dig.
 
Kurser og cafèmøder: Jeg underviser dig i at bruge Bachremedie-systemet på en af disse måder: 
 
Du kan booke en konsultation - "JA tak jeg vil have en konsultation".
 
Du kan tilmelde dig et intro-kursus hvor du får certifikat fra Bach Centret i England -"JA tak jeg vil med på dit BACH trin 1 intro-kursus"
 
Ring til mig hvis du vil vide mere om Bachremediesystemet.  eller ønsker min hjælp til at finde de remedier, som du lige nu har behov for så du kan komme igennem dine udfordringer på den mest optimale måde. 
 
Hvis du er på en arbejdsplads kan jeg komme ud til jer og undervise i brugen af Bachremedie-metoden og I kan hjælpe hinanden i akutte situationer og få et meget bedre arbejdsmiljø ud af det.Rind og hør hvordan det foregår. 
 
Læs mere i menuen til venstre! Eller køb dit Bach kursus HER. 
 

"Every single person has a life to live, a work to do, a glorious personality, a wonderful individuality”. - Dr. Edward Bach

 
 
   
Mindtime v/Anette Lei | CVR: DK-21271845 | Funkevej 16, 6230 Rødekro - Danmark | Tlf.: +45 40170626 | lei@mindtime.dk