Bach konsultationen

Hvem har særlig gavn af Bach konsultationen: 
Bach konsultationen er for dig (eller dit barn, din partner eller dit kæledyr), som har brug for hjælp til følelsesmæssige problemer som frygt,angst, depression, sorg eller stress. Eller som interesser sig for udvikling og ønsker hjælp til at finde de rigtige understøttende remedier til sin personlige udvikling, f.eks. hjælp til tankero når du mediterer. 
 
Bach Blomsterremedier kan fint bruges som supplement til anden behandling hos læge, psykiater etc. - eller dyrlæge. Remedierne vil under ingen omstændigheder gribe ind i anden behandling, da de virker meget meget mildt - og kun på dine følelser. Hvis du er alkoholsensitiv får du at vide, hvordan du sikkert kan tage remedierne (der er konserveret i cognac). Er du i tvivl om du kan tåle alkohol, så bør du spørge din læge. LÆS VEJLEDNING OM INDTAGELSE HER!
  
Her kan du booke en konsultation - vælg den, der passer dig bedst!  Du kan betale med Mobilepay eller Swipp.
 
Konsultation i klinikken i 6230 Rødekro   Køb her  
Telefonkonsultation   Køb her  
Mailkonsultation   Køb her  
 
Bachkonsultationen: 
Når du ringer til mig og booker en tid, aftaler vi pris, varighed og indhold for konsultationen. Du bedes oplyse, om du er gangbesværet, så jeg kan forberede mig på at få dig sikkert ind. Vi kan også aftale, at jeg kommer ud til dig. Det koster lidt ekstra til dækning af transportudgiften.   
Som Bachterapeut har jeg tavshedspligt. Jeg fører journal med dit navn, adresse tlf. og email og hvilke remedier, du har fået.  
 
For at finde de mest virkningsfulde remedier til dig, taler vi om din livssituation og hvilke udfordringer du har, som du ønsker min og remediernes hjælp til. Det er uden betydning for valg af remedier, hvilken sygdom du evt. måtte have. Remedierne udvælges kun efter de følelser, som du har. 
 
Det er dig, der vælger remedierne, fordi det er dig, der er eksperten i dine følelser, og som skal tage hånd om dit velbefindende og din udvikling - i det tempo, som du beslutter dig for. Derefter drøfter vi dosering, og hvordan du eventuelt ønsker at følge op på konsulationen.
 
Virkning:
Når du tager blomsterdråberne, afbalanceres dine negative følelser og du genvinder din sindsro og ser mere positivt på tingene. De gør det nemmere for dig at lære eller blive mere bevidst om, hvorfor du er havnet i de negative følelser.
 
Dermed kan du bedre se hvad der sker i dit liv, og hvad du har brug for at gøre anderledes for at komme videre. 
 
Remedierne gives til de følelser som er en udfordring for dig lige nu og her. Hvis du f.eks. har en sorg, så får du sorgremediet, som du så skal tage, indtil du er kommet igennem sorgen og ud på den anden side. På samme måde med f.eks. angst-remedier og depressions-remedier. Der er derfor ingen bivirkninger, men kun positive forandringer i dine følelser. Der kan i den forbindelse ske, at der kommer emner op fra tidligere, som du mangler at bearbejde, som du har gemt væk. Hvis de udløser nye følelser, så kan du altid ringe og få et remedie til disse nye følelser. 
  
Klagemuligheder: 
Da jeg er registreret Bachterapeut i Bach Fonden, England, er mine konsultationer underlagt god skik regler. Det betyder, at du har mulighed for at klage over behandlingen, hvis du føler, at dine forventninger ikke er indfriet. 
Censor lagde jeg næsten ikke mærke til!
H. Hansen, Århus
(Eksamen): Jeg var faktisk meget afslappet, -tog det hele meget stille og roligt
det var bare skønt
H. Hansen, Århus
Tak for din etiske måde at arbejde på.
Pia L. Århus
”Jeg er ikke i tvivl om at der er mere ro inden i mig efter indtagelse af elm, jernurt og nødhjælp – det er som om de ting jeg skal ordne selv finder vej. . . "
Helle Sune Jensen, Sensoriet.dk
Ps tror din mors trylleri virker, har aldrig været så afslappet til en eksamen før
J. Møller, Aabenraa
(eksamen): Drikker det som var det saftevand -argh næsten :-)
J.Møller, Aabenraa
Mindtime v/Anette Lei | CVR: DK-21271845 | Funkevej 16, 6230 Rødekro - Danmark | Tlf.: +45 40170626 | lei@mindtime.dk