"Jeg arbejder i det daglige også som fysioterapeut med speciale i psykosomatikken, og jeg må sige, at remedierne virkelig uddyber min erfaring med, at det ofte er det følelsesmæssige, der er årsag til den fysiske smerte/gene. ."    -Helle Koch, Kliniksundhed.dk

Bach kurser

Bach Trin 1 Trin 1 er et to-dages introduktionskursus, som giver dig en grundig indføring i alle 38 Bach Blomsterremedier, og hvordan du bruger dem til dig selv og dine venner, bekendte og familie.
 
 
NB! Hvis du kan samle mindst 4 pers. ialt så kører jeg et trin 1 hos dig!
Bach Trin 2 Trin 2 er en to dages workshop. På kurset opnår du at styrke din viden om de 38 Bachs Blomsterremedier og få masser af træning i at bruge remedierne.
 
 
NB! Hvis du kan samle mindst 4 pers. ialt så kører jeg et trin 2 hos dig!
Bach Trin 3 TRIN 3 kurset er det egentlige terapeutkursus. På kurset, der varer 3½ dag, koncentrerer vi os om de egenskaber, der skal til for at blive en dygtig og professionel bachterapeut.
 
 
NB! Hvis du kan samle mindst 4 pers. ialt så kører jeg et trin 3 hos dig!

Anette Lei er underviser på Den Internationale Bachterapeutuddannelse, som er godkendt af Bach Centret i England. Efter hvert kursus får du certifikat fra Bach Centret. Det betyder også, at du har mulighed for senere at blive reg. bachterapeut og blive min kollega :-) 

Du kan sagtens tage enkeltkurser og behøver ikke at gennemføre hele uddannelsen hvis du f.eks. kun ønsker introduktionskurset. Introduktionskurset er til stor nytte for dig, der vil bruge remedierne på dig selv til selvhelbredelse og selvhealing, samt til din familie. 

 
 
 
 
Mindtime | Anette Lei
Mindtime v/Anette Lei | CVR: DK-21271845 | Funkevej 16, 6230 Rødekro - Danmark | Tlf.: +45 40170626 | lei@mindtime.dk