Donation
Donationer modtages med tak, og i respekt for den taknemmeligheds -  eller påskønnelsesenergi, der ligger bag ønsket. Hvis du føler et behov for at ville give mig en pengeydelse - f.eks. portoen - for en eventuel gratis bistand, så er du altid velkommen til dette. Du vælger selv, om du ønsker at være anonym. Du kan bruge dette kontonr (Anette Lei): . Reg.nr. 7930 kontonr. 2012939, Aabenraa Kreditbank. Du kan også betale via Mobilepay på mit tlf. 40170626.
 

Om Mindtime

 Mindtime er skabt i 2005 og erstattede mit første konsulentfirma "Personlig Vækst" (1998), som vejledte erhvervslivets ledere i selvudvikling.
 
Mindtime betyder: "tid til sindet". Mindtime signalerer udvikling af sindet - af tænkeevnen, visualiseringsevnen og fokus. Et sundt og stærkt sind er afgørende for succes med din selvudvikling. Den tidsalder, som vi lever i, kræver, at du kan konnekte dig bevidst med din sjæl, når som helst at du får brug for det. 
 
Lad Mindtime inspirere dig til - i glæde og balance - at navigere i en global verden bygget på ægte menneskekærlige værdier og indsigter:-)
Til at udtrykke dig selv og udfylde den plads i verden, som er forbeholdt dig. 
 
 
 "Når du bliver sparret, undervist og coachet af mig, så rykker du dig ikke bare fra A-B, du flytter dig også som menneske" ! - Anette Lei
 
   
Mindtime v/Anette Lei | CVR: DK-21271845 | Funkevej 16, 6230 Rødekro - Danmark | Tlf.: +45 40170626 | lei@mindtime.dk