Sjælscoaching - en øjenåbner

Mindtime Soul Guide

Soul Guide?
Du er på en rejse i at gøre dig selv mere bevidst og skabe kærlige relationer til dig selv og andre. Denne rejse foregår ikke bare een gang, men fortsætter liv efter liv, og giver dig en alvidende selvindsigt. Indtil du når den ultimative selv-opfyldelse og har fuldkommengjort dig selv som menneske. (Det varer nok et stykke tid endnu for de fleste af os ;-)
 
Får du nok ud af livet? Spilder du tiden og energien? Får du gjort det du er her for, inden det er for sent? Har sjælen gjort dig syg fordi du er gået i stå på et plan? Eller er du blevet syg af en anden grund? 
 
Din personlige Mindtime Soul Guide giver dig indhold, retning og glæde i livet. Den viser dig dit næste udviklingsskridt."Hvad mangler jeg at blive mere bevidst om lige nu?"  Hvad mangler jeg at få gjort?" I relation til livsprocessen. Hvilken kvalitet bør jeg fokusere på for at forbedre mit bidrag? Hvilke hængepartier har jeg, som vil glæde mig og andre at jeg højner bevidstheden i?
 
En Mindtime Soul Guide er din helt egen unikke "livsmanual". 
Den indeholder ren viden og en temperaturmåling på, hvor langt du er nået på din (sjæls)rejse, med dit livsformål og din helt særlige lektie og måske også dit hængeparti, som du ikke har fået noget gjort ved, som også er din store mulighed for at være mere bevidst og bidrage til andres vækst med større effekt og med mere mening.
 
Mindtime Soul Guide viser dig også, hvad du er gjort af, og hvilke kvaliteter, du kan trække på (din stråleopbygning -dine 5 energikvaliteter) og giver dig en forklaring på hvordan du energipsykologisk er sat sammen. 
 
"Tusind tak for en fantastisk eftermiddag. I er lige så dus med at tolke strålesammensætningen, som en kok læser en opskrift. . ." Dorthea M. 
 
". . en a-ha oplevelse. ... Resten af dagen havde jeg en utrolig god og rolig energi med mig. Lang tid siden jeg har haft den ro. Super dejligt." Pia D.
 
". . . Jeg har desuden været inde og læse mere om Soul Guide, og finder det vildt spændende. Så nu må jeg bare til at spare sammen, så jeg kan prøve det på egen krop. Mærker virkelig lige nu at jeg har brug for lidt mere indre viden og kendskab, så jeg kan komme videre på min spændende selvudviklingsfærd."  A.S.N.
 
 Læs mere i menuen til venstre. 
 
 
 
 
 
Følg mig på Facebook - Mindtime SoulGuide
 
 
. . . bare spændende og meget sigende læsning, som jeg fordyber mig i. .
Torben, Viborg
Tak for gaven. . den er storslået
A. Andresen
Du kan tro jeg kan bruge guiden til noget fornuftigt. .
L.O, Esbjerg
Jeg er meget taknemmelig for jeres tid og evner til at hjælpe mig. .
T.E.
Jeg ved egentlig godt, at jeg har god kontakt til englene, men har aldrig tænkt over, at det ville være godt at bruge nogle bekræftelser og påkaldelser som led i arbejdet med mit livsformål.
LR, Vojens
. .hvilken dejlig berigende soul guide. .
Lene R., klinikkropogsind.dk
Tak for påvirkning i en helt ny retning
A. Andresen
Let og ubesværet og I snakker lige ud af landevejen, intet ophøjet her. - Og hvor I rammer plet.
Dorthea Madsen
Jeg har læst og læst og tror, den bare skal lige så stille synke ind.
T. E.
Åh nej, nu får jeg det at vide, som jeg altid har fået at vide, men det er jo også sandt. . .
S. Andersen, Århus
"Tusind tak for en dejlig eftermiddag . .. jeg har læst min vejledning adskillige gange og den giver mig så megen livsglæde."
Dorthea Madsen, Sønderborg
Jeg er blevet bekræftet i, at det, som jeg virkelig føler for, er den rigtige mig.
Jeg føler også, at jeg bliver mere og mere mig selv..
BO, Rødekro
Tak for din omsorg og entusiasme omkring at hjælpe mig videre ad den vej, som jeg godt er klar over, at jeg er nødt til at gå..
MBC, København
. . den giver mig svar på nogle af de tanker, jeg har haft
Lene, klinikkropogsind.dk
Tusind tak for den meget smukke gave. . Jeg har med glæde og forundring læst den nogle gange. . "
S. Andersen, Århus
Tusind tak for en fantastisk eftermiddag. I er lige så dus med at tolke strålesammensætningen, som en kok læser en opskrift. . .
Dorthea Madsen
Mindtime v/Anette Lei | CVR: DK-21271845 | Funkevej 16, 6230 Rødekro - Danmark | Tlf.: +45 40170626 | lei@mindtime.dk