Soul Guide

Soul Guide - din helt egen unikke sjælsvejledning.
En Mindtime Soul Guide er en direkte henvendelse fra de indre vejledere af meget højt niveau. Vejledningen er en beskrivelse af dit livsformål, og dine opgaver og udfordringer i dette liv. Den uddyber livsformål, livsopgaver, karma og din indre psykologi og natur (de syv stråler), som blev givet dig før fødslen, for at du får nøjagtig den læring og udfordring som er nødvendig i dette liv. Du kan bruge din Soul Guide til at målrettet at skabe forandringer, så du oplever mere mening og større glæde i dit liv
 
Gå til KØB din SOUL GUIDE her.

Formålet med din Soul Guide
Formålet med din Soul Guide er, at du får mulighed for at opnå indsigt i dit egentlige formål med at være her på jorden. Hvis du kan sammenholde oplysningerne med det liv, som du lever, har du mulighed for at justere dit liv mod livsformålet. Dermed spilder du ikke dit liv, du bliver mere sjælsbevidst, hvilket er det, der skal til at ske med menneskeheden samlet set. Du begynder at heale dine oplevelser i livet og forstår bedre, hvorfor du har reageret, som du har, overfor livet. Du får mere dybde og indlevelse, medfølelse og forståelse - også til dig selv. Det vil styrke dine relationer overalt hvor du befinder dig. Mennesker omkring dig forstår dig bedre, og du kommer meget klarere til udtryk med den du er, og hvorfor du har engageret dig i de ting, som optager dig. 
Resultatet er, at du opnår mere glæde i livet, sindsro og sand styrke.
Du oplever, at der er mening med livet og på den måde får du fast grund under fødderne, uanset du befinder dig i en krisetid. Dit liv bliver ikke nødvendigvis nemmere af at få din Soul Guide, men du oplever mere mening, hvilket sætter dig i forbindelse med din allerstørste styrke potentiale og udholdenhed.  
. . . bare spændende og meget sigende læsning, som jeg fordyber mig i. .
Torben, Viborg
Du kan tro jeg kan bruge guiden til noget fornuftigt. .
L.O, Esbjerg
Let og ubesværet og I snakker lige ud af landevejen, intet ophøjet her. - Og hvor I rammer plet.
Dorthea Madsen
"Tusind tak for en dejlig eftermiddag . .. jeg har læst min vejledning adskillige gange og den giver mig så megen livsglæde."
Dorthea Madsen, Sønderborg
Tak for påvirkning i en helt ny retning
A. Andresen
Åh nej, nu får jeg det at vide, som jeg altid har fået at vide, men det er jo også sandt. . .
S. Andersen, Århus
Tak for din omsorg og entusiasme omkring at hjælpe mig videre ad den vej, som jeg godt er klar over, at jeg er nødt til at gå..
MBC, København
Tusind tak for en fantastisk eftermiddag. I er lige så dus med at tolke strålesammensætningen, som en kok læser en opskrift. . .
Dorthea Madsen
Jeg er meget taknemmelig for jeres tid og evner til at hjælpe mig. .
T.E.
. . den giver mig svar på nogle af de tanker, jeg har haft
Lene, klinikkropogsind.dk
Jeg ved egentlig godt, at jeg har god kontakt til englene, men har aldrig tænkt over, at det ville være godt at bruge nogle bekræftelser og påkaldelser som led i arbejdet med mit livsformål.
LR, Vojens
Jeg har læst og læst og tror, den bare skal lige så stille synke ind.
T. E.
Jeg er blevet bekræftet i, at det, som jeg virkelig føler for, er den rigtige mig.
Jeg føler også, at jeg bliver mere og mere mig selv..
BO, Rødekro
Tak for gaven. . den er storslået
A. Andresen
. .hvilken dejlig berigende soul guide. .
Lene R., klinikkropogsind.dk
Tusind tak for den meget smukke gave. . Jeg har med glæde og forundring læst den nogle gange. . "
S. Andersen, Århus
Mindtime v/Anette Lei | CVR: DK-21271845 | Funkevej 16, 6230 Rødekro - Danmark | Tlf.: +45 40170626 | lei@mindtime.dk