Selvudvikling

Her kan du læse om grunden til at jeg har skabt Mindtime, som hjælper mennesker med at komme ind på Vejen - den sidste del af menneskelivet, som leves meget reflekterende og med fokus på ens indre vækst.
Da jeg var i midten af `30èrne,(1998) fik jeg en livskrise. Alt var godt i mit liv, med mand og tre sunde og kvikke børn, men jeg følte alligevel ikke mening med livet. Det var som om, der manglede noget. Indeni mig. Jobbet var fint, men gav mig ikke nok glæde (juraundervisning). Jeg savnede mere mening. Jeg tænkte: "Hvis det er alt hvad livet har at byde på, så synes jeg at livet er kedeligt". og så blev jeg ked af det og bange for at få et langt og kedeligt liv uden at udrette andet end at sørge for mig selv og min familie, som havde mange ressourcer.  Jeg vidste ikke hvem jeg var, hvor jeg kom fra og i hvad retning jeg skulle.
 
Så startede en hele rejse i selvopdagelse indefra og jeg tog masser af kurser i selvudvikling, sjælsbevidsthed og coaching og fandt ind til livsnerven under meditationer.
Langt senere fandt jeg ud af, at det var en åndelig opvågning som menneske, der var igang med at ske.
Når du læser dette, kan det betyde, at din åndelige opvågning også er begyndt. Den starter oftest med en krise, når du er i 30 èrne og godt etableret. Når denne opvågning sker, så betyder det, at du er klar til at påbegynde din indre livsrejse. gå dybere og reflektere mere over tingene. Det kræver lidt ro omkring dig.  Det er en indre udvikling, så du behøver ikke skifte familien ud, eller sælge huset og bilen ;-) Tvætimod, det er vigtigt at forandringerne sker på dit indre plan og ikke så meget i omgivelserne omkring dig.
Det vil også gavne din indre udviklingsproces, at du får fokus på indre oplysning, sjælskontakt og viden omkring disse emner. Hvis du er familiemenneske, så kan du gøre dig selv klar til at hjælpe din familie ind i den nye tid, og hjælpe dem med at finde og udtrykke deres livsformål. Det skaber stor tilfredsstillelse og ægte glæde. 
 
Lige nu kan du købe din egen sjælsvejledning, din Mindtime Soul Guide med hjælp fra dine indre vejledere. Du kan læse mere om den her!
   
Mindtime v/Anette Lei | CVR: DK-21271845 | Funkevej 16, 6230 Rødekro - Danmark | Tlf.: +45 40170626 | lei@mindtime.dk