Hvad får du?

Dit udbytte af din personlige unikke Soul Guide
 
Ved at studere din egen Soul Guide kan du få inspiration og hjælp til din indre sjælelige udvikling resten af livet. Du modtager din Soul Guide i form af et hæfte med din helt personlige Soul Guide på ca. 1 A4 side samt udførlig vejledning i, hvordan du skal læse den og med forklaringer på dens særlige opbygning.
 
Du kan enten hente den på et konsultationsmøde mellem os i 6230 Rødekro, eller du kan få den tilsendt med posten. Konsultationen har den fordel, at den understøtter dit  umiddelbare indtryk, og hvor du straks kan få dine spørgsmål besvaret, og vi kan komme med uddybende kommentarer eller afklaring af begreber og udtryk. Men kan du ikke møde op hos os i Rødekro, kan du i stedet få en telefonkonsultation. Gå til shoppen og se alle mulighederne :-) her. 
 
Dine opgaver og dit livsformål
Soul Guiden giver dig på sin egen rene og enkle måde, et indblik i hvordan du kommer ind på det vigtigste for din sjæl her i livet -dit livsformål - og dit eventuelle bidrag til samfundet (din dharma), og du får motivation til at fastholde dit fokus på opgaven. 

Din karma
Du får også viden om din særlige karma - de negative kvaliteter, som din sjæl mangler at udligne og udvikle sig igennem fra tidligere inkarnationer - set med din sjæls øjne. Du får forslag til at overvinde og udligne dine specifikke sjæls-udfordringer bag dine ubalancer som f.eks. angst, depression, selvværd og lignende temaer, der hindrer dig i at komme fuldt til udtryk med de kompetencer du er har tilegnet dig. Du kan dermed opnå dyb forløsning af uhensigtsmæssige mønstre og vaner, som du føler dig generet af. Gamle traumer og mønstre kan forløses, når du er klar til at give slip på dem og når du har vundet den indsigt fra dem, som du har haft brug for. Samtidig får du mere energi og "niveau" i livet. Det giver dig en følelse af frihed og sand styrke i dit liv. Da oplever du livsglæde og entusiasme og hvis du ikke er på rette hylde, så kan du nu selv skabe det, som du gerne vil arbejde med, og lære at tiltrække det du har brug for. 
 
De 7 stråler - energipsykologien
Du får kendskab til den natur og indre psykologi og du får eventuelt nemme, effektive øvelser, som fremmer din sjælsudvikling i den retning, som din Soul Guide anviser. Det giver sand styrke og kraft i dit sjæls- og personlighedsliv. De 7 stråler - også kaldet de 7 energikvaliteter eller energityper - beskriver dig med den vibration og de kvaliteter, som du er født med, og om er nøje tilrettelagt ud fra karakteren af din livsopgave og livsprøvelser (karma), som du har brug for, for at kunne udvikle de nødvendige kvaliteter og indsigt som var formålet med dit nuværende liv på jorden.  

. . og du opnår en følelse af mening med dit liv :-)
 
Jeg er blevet bekræftet i, at det, som jeg virkelig føler for, er den rigtige mig.
Jeg føler også, at jeg bliver mere og mere mig selv..
BO, Rødekro
. . . bare spændende og meget sigende læsning, som jeg fordyber mig i. .
Torben, Viborg
Tak for påvirkning i en helt ny retning
A. Andresen
Jeg ved egentlig godt, at jeg har god kontakt til englene, men har aldrig tænkt over, at det ville være godt at bruge nogle bekræftelser og påkaldelser som led i arbejdet med mit livsformål.
LR, Vojens
. . den giver mig svar på nogle af de tanker, jeg har haft
Lene, klinikkropogsind.dk
Tak for din omsorg og entusiasme omkring at hjælpe mig videre ad den vej, som jeg godt er klar over, at jeg er nødt til at gå..
MBC, København
Let og ubesværet og I snakker lige ud af landevejen, intet ophøjet her. - Og hvor I rammer plet.
Dorthea Madsen
Tusind tak for en fantastisk eftermiddag. I er lige så dus med at tolke strålesammensætningen, som en kok læser en opskrift. . .
Dorthea Madsen
. .hvilken dejlig berigende soul guide. .
Lene R., klinikkropogsind.dk
Jeg har læst og læst og tror, den bare skal lige så stille synke ind.
T. E.
Åh nej, nu får jeg det at vide, som jeg altid har fået at vide, men det er jo også sandt. . .
S. Andersen, Århus
Tusind tak for den meget smukke gave. . Jeg har med glæde og forundring læst den nogle gange. . "
S. Andersen, Århus
Tak for gaven. . den er storslået
A. Andresen
Du kan tro jeg kan bruge guiden til noget fornuftigt. .
L.O, Esbjerg
Jeg er meget taknemmelig for jeres tid og evner til at hjælpe mig. .
T.E.
"Tusind tak for en dejlig eftermiddag . .. jeg har læst min vejledning adskillige gange og den giver mig så megen livsglæde."
Dorthea Madsen, Sønderborg
Mindtime v/Anette Lei | CVR: DK-21271845 | Funkevej 16, 6230 Rødekro - Danmark | Tlf.: +45 40170626 | lei@mindtime.dk