Tilmeld dig nyhedsbreve og få viden der matcher dit udviklingsbehov

Bach Blomsterremedier: Du vil få stor glæde af nyhedsbrevene i denne gruppe, hvis du f.eks. er kvinde 40+, og interesserer dig for at give naturlig hjælp med Bachdråberne til at skabe balance og harmoni for dig selv, dine børn eller i dit parforhold eller hvis du ønsker at uddanne dig til Bachterapeut og f.eks. registrere dig ved Bach Centret i England. Du får Bachkurser, -temadage, -videokurser og -nyheder om, hvor du køber Bach og tilbud om Bachprodukter især Nødhjælpsprodukterne. 
 
Personlig og spirituel udvikling til dig selv: Når du tilmelder dig denne nyhedsbrevliste, får du værktøjer, tips og tilbud  til din selvudvikling og  forandring. Du får gratis hjælp til øvelser, som øjeblikkeligt forandrer din krise eller tilstand, eller tilbud om kurser og uddannelser indenfor personlig og spirituel udvikling. Du får tilbud om din Mindtime Soul Guide, videokurser og lydmeditationer - og alt det som du har brug for, for at spotte en krise og gennemføre en forandring til et højere niveau i dig selv. 

 OBS. Oplever du problemer med at tilmelde dig: Afmeld dig alle listerne og TILMELD dig bagefter de nyhedslister, som du gerne vil modtage nyheder fra. Så skulle det fungere. Glæder mig til at inspirere dig til din og din families vækst. 
 
Følg mig på Facebook, og modtag nyt om din indre udvikling
Mindtime v/Anette Lei | CVR: DK-21271845 | Funkevej 16, 6230 Rødekro - Danmark | Tlf.: +45 40170626 | lei@mindtime.dk