Fra stress, angst og modløshed med de naturlige Bach Blomsterremedier, til ro, tillid, livsglæde og handlekraft.

Hos mig kan du lære at hjælpe dig selv og dine nærmeste med Bachs Blomsterremedier efter lægen Edward Bachs metode.

Du kan også tage alle tre kurser og blive registreret Bachterapeut i Dr. Edward Bach Fonden. Et forløb som du vil nyde hele vejen fra start til slut mens du suger visdom om sygdom til dig.

Trin 1, 2 dage, 2150 kr.

Trin 1, afholdes d. 26-27. januar 2019, 9.30-17.30 Næstmark 25, 6200 Aabenraa, Pris 2150 kr.

Bachuddannelsen er skruet sådan sammen, at du faktisk kan nøjes med Trin 1 når du bare har familie og vil hjælpe dig selv og dine nærmeste fantastisk igennem dagligdagens stress, angst og modløshed.

Eks dit barn kommer hjem fra skole og er dybt ulykkelig. Hun er blevet drillet og vil ikke i skole igen i morgen. Du blander en flaske Bachremedier med noget der kan hjælpe hende til mere mod, at sætte grænser overfor andre og for mere tro på sig selv og vupti, så har hun glemt at der var et problem, og hun begynder at sige fra overfor dem der driller.

Trin 2, to dage, 2150,00

Trin 2, afholdes d. 22.-23. september, 9.30-17.30 Næstmark 25, 6200 Aabenraa, Pris 2150 kr.

Du kan komme igen og tage Trin2. Her bliver du en ørn til at hjælpe andre og blande en flaske her og nu.

Trin 2 er workshoppen, hvor du får solid træning i at spotte negative tilstande som begrænser dig selv og dine nærmeste. Du lærer at blande den optimale Bachflaske, så personen får øjeblikkelig hjælp til at klare udfordringen, der skal styrke ham eller hende yderligere til at leve et liv der fører til større og større udfoldelse af unikke evner. Altid stille og blidt med Bachs Blomsterremedier.

Trin 3, 4 dage, 5000 kr

Trin 3 afholdes d. 25-28.  oktober 2018, kl. 9.30-17.30, søndag dog kun til kl. 15.00, Nygadehuset, 6200 Aabenraa. Pris 5000 kr. 

Du kan tage Trin 3 når-som-helst, hvis du f.eks. ønsker at lære at stille de rigtig gode spørgsmål, så remedierne bare popper op i dit hoved. Det er kurset, hvor du bliver terapeut og professionelt kan hjælpe andre. På dette kursus bliver du super glad for at lære at stille de super gode og enkle HV..spørgsmål, som er meget nyttige for den, du vil hjælpe i en stresset, angstfuld eller modløs tilstand.

På  4 dage får du  ideer til at indrette din egen Bachklinik med simple midler. Vi kigger også på den etik, som vil skabe stor tryghed og tillid til dig og dine hjælpende evner.

Trin 3 gør dig super kompetent til at være Bachterapeut,registreret i Bach Fonden i England. Du kommer med i registret over Bachterapeuter fra hele verden. Er det ikke en skøn tanke?

Vil du med?   Sådan gør du:

send en besked  til mig her på min kontaktformular. Den er sikret for at uvedkommende kigger med.

Skriv til mig her.