Selvudvikling – det ene gratis tip, hvor ALLE kan begynde

Når du føler stress, angst eller bekymringer

Læs her hvad du kan gøre NU:

 • Er du gået træt i det?
 • Træt af din hverdag?
 • Træt af dit arbejde?

eller går du bare og har det dårligt indeni?

Så se mit tip til hvad du kan gøre, og som vil kunne hjælpe dig f.eks. gennem livets “down-perioder”, stress, angst og bekymringer: Prøv at se om du kan genkende dig selv i en eller flere af disse tilstande:

 • Føler du at livet er lidt tomt og trist – og hænger med næbbet lidt for ofte? eller
 • Gentager den samme udfordring sig for dig igen og igen  som om du ingen steder kommer?
 • Er du ofte træt, uinteresseret, passiv eller måske ligefrem ked af det?
 • Eller det modsatte: du kan ikke styre dit temperament? tænder af i vrede eller ukontrollerethed, er utålmodig og irriteret? eller
 • Oplever du, at det kan være svært at stå op om morgenen, sådan mest på et indre plan?
 • Var du kørende engang, men er gået i stå ? Måske på et indre plan. Men du er klar over det. og det gør ondt. . ?
 • Kan du også ret hurtigt genskabe følelsen af lavt selvværd og næsten ingen selvtillid?
 • Har du gået med en stille drøm længe, men været ved at droppe den adskillige gange og vente “til næste liv”?
 • Er du i tvivl om din livsretning – “hvad så nu” -følelsen?
 • Føler du måske at dit ægteskab har haft perioder med mere go i -med mere opmærksomhed overfor hinanden, mere nærvær men du gider ikke skilles, du vil bare gerne have at I får interesse i hinanden igen?
 • Vil du gerne opleve mere “lykke” og føle mere succes i dit liv?
 • Er du interesseret i at hjælpe dig selv  – og tage et skridt, der forandrer en smule?
 • Er du interesseret i at hjælpe andre på en eller anden måde, og måske med terapi, behandling, coaching?
 • Er du også forlængst holdt op med at tro på at der findes en mirakelkur til din sygdom, din træthed, dine downperioder. .
 • . .men du vil dog stadig godt gøre noget ved din situation, forandre en lille smule stille og roligt over tid?

Bare rolig.

Der er håb.

Der er altid håb.

Der er ALTID noget du kan gøre.

Lige nu.

Pludselig en dag så har du helt glemt, at du lider sådan i dag. .Lidelsen er nødvendig. Den er et tegn på at tidligere mønstre i din personlighed er på vej ud, og nye på vej ind, men du holder stædigt fast i de gamle mønstre, tanker og overbevisninger (=dit mindset).

Når du indser dette, og arbejder med den energi og kvalitet som er ved at forankre sig i dig fra din egen sjæl,  så  forsvinder lidelsen, og du får flere af dine ønsker og drømme igennem hver eneste dag.

Så er du i gang med at skabe det liv, du i lang tid har ønsket dig.

Du kan selvfølgelig altid finde en ekspert i en af områderne ovenfor.

Men du kan også SELV gøre meget.

Det lover jeg dig.

I hvert fald hvis du går i gang med dit næste skridt. . hvis du ikke ved, hvad det er, så vil jeg komme med et in-put, som ikke kan skade dig.

Ligesom når nogen siger til dig: Du skulle tage at gå en tur nu. ..det vil gøre dig godt. . .

Her kommer det ene tip der er enkelt, økonomisk overkommeligt for alle,  og som du kan hjælpe dig selv – og endda din familie og din hund med –  hvis du vil:

Find ud af hvordan du går og har det med dig selv og omgivelserne – og find et tilsvarende Bach Blomsterremedie, som viser dig, den positive modsætning til din negative tilstand eller følelse. Som hvis du f.eks. er bange og mangler mod. Eller når din selvtillid er helt væk og du ikke prøver noget som helst fordi det bare ender i nederlag. Eller når du er SÅ træt – helt udmattet, og bare mangle livsenergi og masser af god nattesøvn. Eller alt for utålmodig til at vente på at dit indre kan følge med.

Løsningen som du kan anskaffe dig hedder Bach Blomsterremedier. Det er et selvudviklingssæt. Naturens egne remedier som hjælper dig med at få skabt balance i dine følelser og tanker.

Du kan enten købe sættet selv. Eller du kan få hjælp til at finde lige netop de Bach Blomsterremedier som passer til din tilstand her og nu. F.eks. træthedsfølelse, angst og tanker der kører i ring. Du kan få hjælp af mig eller du kan gøre det selv og anskaffe dig et sæt Bach Blomsterremedier med 38 remedier og et nødhjælpsremedie, købe tomme flasker med pipettelåg. og så går du ellers bare igang med at blande remedier til dig selv.

Bach Blomsterremedie-systemet er milde blomsterremedier på væske i små flasker. De virker afbalancerende på dine følelser. Så du slapper mere af og tager den med ro, finder mere indre styrke og klarer udfordringen. Det samme gælder for dit barn, hvis du ønsker at hjælpe det med remedierne 🙂

Og så er det er enkelt, ufarligt og super effektivt.

 • Tag det når du føler træthed og udmattelse, eller bare føler dig drænet psykisk efter et hård forløb
 • Tag det når du bliver vred.
 • Tag det når dit barn skal til eksamen, tage kørekort, ud at flyve, føde dit barnebarn etc.
 • Tag det når du føler, at der ingen vej er for dig længere. Og intet har hjulpet. Tag det bare. Find de rigtige remedier – tag op til 7 i din flaske. Find en veninde eller terapeut, der blander flasken til dig. Men allerhelst: lær selv at blande Bachremedier og det vil gøre dig glad, fordi du automatisk vil kunne hjælpe dem omkring dig i deres svære situationer, og det gør glad. Det synes jeg i hvert fald at det gør.

Jeg og hele min familie bruger selv Bach Blomsterremedier, fordi de er så enkle at bruge og helt ufarlige- uanset om man er på medicin eller ej. Selv hunden får Bach Blomsterremedier f.eks. til Nytår, hvor den bliver bange for støjen fra fyrværkeri.

Det er enkelt, overskueligt og du vil altid kunne finde ud af at tage de milde remedier. De vil straks gå igang med at bringe din tilstand i ligevægt og balance. De vil ikke få dig til at gå i stå, eller falde i søvn i din livsudvikling. Tværtimod. Det vil vække dit indre liv til live igen. Uanset hvad.

Det vil få gnisten frem i dine øjne igen.

Og . . . hvis du ikke orker Gør-Det -Selv, så ringer du bare til mig – eller kontakt mig straks og jeg blander din personlige Bachflaske og sender den til dig. og vupti – du er i gang med at forvandle lidelsen til visdom og heling af sind og krop.

Så du har et valg.

Her kan du læse meget mere om Bachs Blomsterdråber. 

God fornøjelse!

Kh Anette

PS. du kan altid bestille en Bachkonsultation hos mig – også en telefonisk konsultation på 45 min. Eller du kan tilmelde dig mit Trin 1 intro-kursus i Bachs Blomsterremedier (og du er allerede på vej til at blive Bachterapeut, hvis det er noget for dig). Se under produkter.

Kryptering af mails og filer ved personfølsomme oplysninger

Ved du hvordan du vil sende følsomme personoplysninger til din klient? Hun har måske bedt om indsigt i sin journal. Tager du en kopi, scanner den ind og mailer den til hende?. . . .Eller tager du en kopi og lægger den i en kuvert til hende, som hun kan afhente? eller? . .. .

En klient skriver i en kontaktformular på din hjemmeside og indholdet er følsomt og omhandler problemer med helbredet og problemer, som klienten har på jobbet. Har du sikret din kontaktformular overfor at omverdenen -ude på nettet – kan kigge med? Hvordan svarer du hende? På en e-mail? . .

Her kan du læse om hvordan du digitalt kan sende følsomme oplysninger til din klient på en sikker måde.

Du må gerne sende personoplysninger på mail uden at kryptere e-mailen..

Du må ikke sende følsomme personoplysninger over mails eller netværk, “som du ikke har fuld kontrol over”. Mails med sådanne oplysninger – og fortrolige oplysninger – skal sikres (krypteres), så det kun er dig og modtageren, der kan læse dem.

Hvordan gør du?

 1. Krypter dine emails. Dvs brug Digital Post eller brug en forbindelse, der krypterer det overførte indhold (=mailen) under hele transporten på internettet fra dig til modtageren.
 2. Krypter eventuelt kun en fil med oplysningerne – og vedhæft den i en mail, hvor du kun henviser til filens indhold og ikke omtaler nogle følsomme personoplysninger eller fortrolige data i selv mailen. Det er noget nemmere end kryptering af mailen – se pkt 1 – siges det. Jeg ved ikke om dette holder 100 %, men det er både nemmere og billigere end at skulle kryptere sine e-mails.

Beslut dig for hvordan du vil svare f.eks. på en email til dig fra din klient med personfølsomme data på f.eks. vedkommendes barn eller klienten selv. Og husk at oplyse dine klienter om, at fortrolige eller følsomme personoplysninger i en mail til dig ikke er sikret for at andre kan kigge med på internettet. Men . . .  det er stadig dig, der skal sørge for at datasikkerheden er opfyldt.

Overvej om du vil sende følsomme og fortrolige oplysninger over mails. Hvis du vil bruge e-mails, så skal du afklare hvilken løsning, der skal anvendes til beskyttelse af data f.eks. Digital Post, kryptering via Nem ID, E-boks, Penneo, Visma Addo, Esignatur mm. Listen er ikke udtømmende.

Hvad er følsomme personoplysninger? Det er alle nedennævnte oplysninger om identificerbare personer:

 • Race og etnisk oprindelse
 • Politisk overbevisning
 • Religiøs eller filosofisk overbevisning
 • Fagforeningsmæssige tilhørsforhold
 • Genetiske data
 • Biometriske data med henblik på entydig identifikation
 • Helbredsoplysninger
 • Seksuelle forhold eller seksuel orientering.

Husk: Mails med fortrolige oplysninger skal også krypteres.

Følsomme oplysninger vil altid være fortrolige oplysninger, men fortrolige oplysninger f.eks. indtægtsforhold eller personnummer – vil ikke altid være en følsom oplysning.

Hvad er fortrolige oplysninger er:

 • Personnummer
 • Strafbare forhold
 • Indtægts- og formueforhold
 • Arbejdsforhold
 • uddannelsesforhold
 • Ansættelsesmæssige forhold (løn mm.)
 • Interne familieforhold, herunder oplysninger om feks. selvmordsforsøg og ulykkestilfælde.

Findes der oplysninger, der er personlige, men som ikke har fortrolig karakter? Ja det gør der. Oplysninger som kan henføres til bestemte personer, og som ikke kan nægtes udleveret efter offentlighedsloven, vil ikke være af fortrolig karakter (f.eks. oplysninger om udstedelse af pas, kørekort, jagttegn o.s.v.

Din kliniks Facebookside – bordet fanger!

Har du en Facebook-firmaside?

Altså sådan en som f.eks. Mindtime Soul Guide?

Hvor besøgende kan gå ind og få lidt inspiration fra dig?

Hvor du skriver om dine behandlinger og ydelser for eksempel?

Den nye persondataforordning har medført at den enkelte virksomhed, som f.eks. Mindtime-Soul Guide, der har firmasider på facebook bliver ansvarlig for de handlinger (analyser, undersøgelser, lagring etc) som Facebook foretager. dvs virksomheden er ansvarlig, så snart der bare er besøgende på din side.

Hvad betyder det så for dig?

Det betyder, at når f.eks. oplysningspligt om indsigt, indsigelse eller sletning ikke overholdes bliver virksomheden ansvarlig overfor den enkelte besøgende – fra besøgstidspunktet.

 • Du er sammen med facebook fælles ansvarlig for at overholde reglerne i persondataforordningen.
 • Du skal sikre at besøgende på siden får information om persondatapolitikken og evt. samtykke.
 • Der skal indgås en databehandler-aftale med Facebook.
 • Personer der besøger firmasiden kan udøve retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse eller sletning
 • Dig og Facebook hæfter solidarisk i forhold til erstatningsansvar for behandling af personoplysninger. Dvs at den der føler sig forurettet, selv må vælge hvem han/hun vil rette erstatningskravet hos: dig eller Facebook.

Mon ikke Facebook er i fuld gang med at finde løsninger for alle os der har Facebooksider? og f.eks. holder os skadesløse for Facebooks indsamlinger og bearbejdning af data, eller ved databrud? Det kan vi da kun håbe, for hvem kan undvære Facebooksider. .