Bach Kurser

Bachterapeut Anette Lei tilbyder Bach-kurser med certifikat, så du kan lære om emotionel visdom og blande Bachdråber til dig selv, dine kære og dit kæledyr til mere indre to, glæde og robusthed.

Jeg er certificeret underviser på Den Internationale Bachterapeutuddannelse. Det betyder, at jeg er uddannet af Bach Centret i England og lever op til de højeste professionelle undervisnings – og terapeutstandarder.

Tag Bach Trin 1, Trin 2 og/eller Trin 3.

Efter hvert kursus får du certifikat fra Bach Centret. Det betyder, at du har mulighed for senere i livet at blive Bachterapeut registreret i Bach Fonden (=BFRP) og blive min kollega (stort smil).

OG . . . du kan selvfølgelig sagtens tage enkeltkurser og behøver ikke at gennemføre hele uddannelsen, hvis du f.eks. kun ønsker introduktionskurset  og bruge Bach Blomsterremedier til selvhelbredelse og -healing, og til din familie og nærmeste venner naturligvis.

Dette introduktionskursus på bare to dage, kan udover at lære dig alle 38 Blomsterremedier og Nødhjælpsprodukterne, også give dig den store gave, at du kan købe ind til engrospriser når du kører hjem fra kurset.

Så der er også en helt klar økonomisk fordel for dig at tage blot dette ene kursus.

VIL DU MED PÅ ET BACH-KURSUS; SÅ KLIK HER OG VÆLG ET KURSUS: Bach kurser Trin 1, Trin 2 og Trin 3.https://bach-kurser.dk/kurser/