Hej, du er kommet til “mit derfor”

Det der driver mig dagligt, er at inspirere og støtte kvinder, der er kommet i en situation med akut eller langvarig stress, angst og bekymringer og som ønsker at få hjælp:

  • til et mere sjovt og meningsfuldt liv
  • til en selv-indsigt, som giver indre ro og sand styrke
  • til at bidrage bedst muligt med sine egne evner, kvaliteter og med helt sin egen og unikke stil.

Det er også derfor, at jeg hjælper coaches, terapeuter, behandlere og mødre med at skabe det liv, der gør det sjovere for dem at leve og som giver meget mere mening.

Jeg er oprindeligt uddannet jurist og har arbejdet på advokatkontor og i Business College før jeg uddannede mig til Life Coach og Bachterapeut registreret i Bach Fonden.

Mit “yndlingsbarn” er Bachkurserne. Fordi det er for alle, det er enkelt og det er den billigste form for selvhjælp, som man kan have i sit hjem.

Bach Blomsterremedier kan vi alle få brug for. Når vi rammes af stess, sygdom, sorg eller havner i en krævende skilsmisse.

Det et godt og trygt sted at starte.

Og så er det den naturlige vej til indre ro og sand styrke.

Fordi du får fuld adgang for meget få midler til at hjælpe dig selv og din familie på vej til den største selv-udfoldelse i livet.

Med den største respekt for andres integritet og grænser. Det kan alle forældre bruge, så de ikke blander sig uhensigtsmæssigt i deres barns integritet. Det kan alle terapeuter bruge, når de er for sensitive og tager for meget ind af klientens ulykkelige situation og bliver alt for påvirket.

Det er min erfaring at Bach Blomsterremediesystemet kan skabe en ansvarsfuld, kompetent forælder, som børnene evigt vil elske for at hjælpe dem med at håndtere de svære – drilske emotioner og til at lære sig selv at kende.

Derfor tilbyder jeg  Bachkonsultationer efter de højeste etiske regler for Bachsamtalen.

Og derfor uddanner jeg også Reg. Bachterapeuter (Trin1, Trin2 og Trin3) og alle dem, der vil lære at bruge Bach-Blomsterremedie-systemet til at hjælpe familie, venner eller kolleger gennem en akut stress-oplevelse.

Jeg har brugt de sidste ca. 20 år til at inspirere mennesker med f.eks. stress, angst og modløshed til at vælge at skabe deres livsretning og opleve ægte livsglæde og mening med livet.

Ofte begynder mine klienter med et introkursus, Bach Trin 1, for at tage hele turen op til terapeut-kurset, når de opdager hvad systemet kan for dem, deres parforhold og børnenes udvikling. Det sker af og til at mine klienter åbner en klinik, hvorfra de kan hjælpe andre med deres unikke kvaliteter og færdigheder, og f.eks. tager Bach Blomsterremedier ind til f.eks. en kraniosakralterapeutuddannelse.

Jeg har kurser og uddannelse fra internationale undervisere og har bl.a. fulgt Andrew Schneiders The Soul Journey over flere år. Derfor kan jeg tage dig fra din stress og ledsage dig på hele din egen sjælsrejse, det kaldes også at gå Vejen – udviklingsvejen for mennesker, der er tæt på at have sjælskontakt og ønsker mere stabil kontakt til det indre lys i hovedet og i den forbindelse finde deres livsformål. Sammen med min  mand tilbyder jeg at udarbejde din Mindtime Soul Guide, der angiver din stråleopbygning – dit ultimative psykologiske præg og livsmuligheder og -evner.

Lige nu sidder jeg med næsen 40 cm fra skærmen nærmest dag og nat for at sætte min viden på online kurser, og gratis tjeklister og meget andet, for at du kan få max. glæde af dit liv. Så vinteren 2018 kommer der online-kurser i selvudvikling og selvforståelse. Det er planen. .

Så andre kan få glæde af det, du er kommet med for at give.

Jeg bliver glad, hvis du kontakter mig i en periode i dit liv, hvor du måske lider, men er åben overfor at lave en forandring:

  • Du lider måske af stress, angst eller bekymringer og ønsker at få min  hjælp og støtte til indre ro og mere styrke til at komme videre eller
  • Du ønsker måske at opstarte en klinik og gerne vil have en opstart med ALT administrativt, så du er tip-top juridisk og etisk kørende og kan sove roligt om natten uden at skulle bruge mange kræfter på at lære at forstå økonomi, jura eller persondata- og it-sikkerhedsreglerne ?
  • eller det kan også være, at du ønsker at tilbyde et mere udviklings-kærligt familieliv på flere måder for din partner eller for dine børn, så du er tilfreds med din indsats i familielivet? Det er aldrig for sent.

Jeg er oprindelig jurist og underviser, men lever nu  min drøm om at hjælpe andre til at forstå, hvem de er, og  hvilke store evner de har i sig, som de kan bidrage med til stor gavn for omgivelserne og til glæde og rigdom for dem selv.

Jeg har en virkelig stor familie, og min skilsmisse fra mine børns far fik mig til at træffe det valg, at jeg altid vil være der for mine nærmeste og skrue op eller ned for min virksomhed, om nødvendigt.

Det har været nødvendigt i flere perioder. I sådanne situationer har det været afgørende at kunne skabe ydelser, der ikke krævede så stor tilstedeværelse rent fysisk, så jeg stadig kunne tjene penge samtidig med at være der for et barn, der var ved at miste udviklingsskridt.

Det samme kan jeg lære dig.
Fordi jeg i dag både er der for mine børn og deres livsudvikling, når de har brug for mig, og fordi jeg over 20 år har opbygget en klinik og praksis, hvor jeg kan udtrykke de værdier, jeg står for, og som har formet mig til det rige og glade menneske, som jeg føler mig.

Jeg opmuntrer på alle måder andre – når jeg bliver inviteret til det – til at få øje på, de unikke talenter, som de med fordel kan skabe sig en niche med, som de kan leve godt af resten af livet, men som de også kan skrue op og ned på i forhold til deres elskedes behov.

Når du arbejder sammen med mig, vil du mærke en stor støtte og evig tro på, at du sagtens kan tage det næste lille skridt.

Du er så velkommen.

Kærlig hilsen Anette