Om Anette

Hej jeg hedder Anette Lei, og jeg er indehaver af Mindtime.

Jeg har siden 1999 haft min egen coaching- og rådgivervirksomhed for at hjælpe og inspirere en bred skare af mennesker – raske eller sygemeldte –  lige fra ejerledere, coaches, vejledere, behandlere, lærere, forældre og mange andre, der var klar til et dybere skift i livet, og til at tage det skridt, der gør livet sjovere at leve.

Jeg er uddannet jurist, coach og reg. bachterapeut og mit fokus går på at lære dig selvudviklingens kunst fra krise til harmoni, så du lærer at forstå, hvem du egentlig er, og hvad du kan gøre som dit allerbedste næste skridt i din personlige eller spirituelle udvikling, så du får mere indre ro og sand styrke til at tage dit næste handlings-skridt og udtrykke endnu mere af det potentiale, som du har i dig.

Jeg tilbyder:

  • 1:1 coaching tilpasset din situation og de mål du ønsker at opnå
  • 1:1 sessions Bach Blomsterterapi
  • Kurser i Bach Blomsterremedier, Trin 1, Trin 2 og Trin 3 med certifikat

Det der driver mig dagligt, er at inspirere og støtte mennesker som f.eks. dig, der måske er havnet i en situation med stress, angst eller  bekymringer og som ønsker at få hjælp til:

  • at klare den øjeblikkelige situation der har slået dig ud (akut hjælp)
  •  at tilegne dig mere selv-indsigt over tid så du kan lære at skabe indre ro og sand styrke
  • at kunne være mere “dig selv”, og skabe et liv med glæde og god mening.

 -og når du pludselig går i stå, bliver syg eller dine følelser tager fuldstændig over, så hjælper jeg dig med at genvinde helbredet/situationen og forandre dine negative følelser og modstande til indre balance og livsvisdom ved at lære dig at bruge de naturlige Bach Blomsterremedier, som har ændret velbefindende og livsretning for mange af mine klienter og kursister.

Min bagrund

For 20 år siden skiftede jeg mit jurist-job ud med min egen konsulent og –coaching virksomhed for bedre at kunne være en mor, der var nærværende og tilstede, når mine 4 børn  havde brug for mig. Jeg indrettede kontor i hjemmet og inviterede kunderne til at komme mellem 10- 14.00 eller på lederudviklings-kurser. Jeg satte min viden på netværkskurser for ejerledere og tjente mere end rigeligt til at forsørge mig selv og ungerne, da jeg blev skilt. Jeg satte priser, der gav mig ressourcer og frihed, og jeg skabte kurser, der gav udvikling og vækst til mine kunder.

I dag ser jeg tilbage på mit jobskifte med glæde, stolthed og selvtilfredshed, for det gav en mere nærværende, fysisk tilstede og glad mor.

Nu 20 år efter træffer mine børn de valg der passer dem og ikke mig, og de coaches – når de beder om det – til mere indre ro, klarhed og styrke, når de står overfor svære og udfordrende opgaver.

På samme måde som jeg selv har truffet anderledes og modige valg i livet, støtter jeg mine kunder til indre ro, klarhed og styrke, så de kan træffe kloge og kærlige valg der gør stærkere.

Min tilgang

Min tilgang til din situation og til dig, er at du er lige der, hvor du skal være i livet, for at du kan lære det, som du har brug for, så du kan komme igang med at leve et rigere liv med mere indre ro og sand styrke. Selvom du måske lider af en sygdom, stress, eller andet, ser jeg dig ikke som syg. Jeg ser dig som et menneske, der midlertidigt er havnet i et vildspor, og mistet retningen og så er der opstået ubalance som har sat sig i din krop. Eller jeg ser dig som et menneske, der har brug for en periode til at suge viden til dig, så du kan lære at styre dine tanker og følelser på en mere hensigtsmæssig måde.

Og læs lige her (smil):  Alle traditionelle sygdomstegn – fysisk og mentalt- må du tale med din læge eller psykolog om, da jeg ikke behandler sygdomme, men kun lærer dig om at få et andet livssyn, og få styr på dine tanker og følelser. Dette uddyber jeg når du møder til den første konsultation.

Sådan booker du mig

Send en besked til mig her.