.  . .fra at være deprimeret, stresset, utilfreds og angstfuld, har jeg nu fået en bedre forståelse af mig selv, blevet bedre til at tage ansvar for mit eget liv, og mine ønsker. Det har gjort mig mere modig i min hverdag og givet indre sikkerhed og ro. .

B.OTerapeut

Forløbet med Anette har givet mig en helt ny indre ro og dermed endnu mere tro på mit livsprojekt.. all in Anette! Anette blev ved og ved og ved med at udfordre mig. Jeg kom virkelig på arbejde. Det kan jeg godt li!

Renè Holte nu: tidligere produktionschef!

Jeg er ikke i tvivl om, at efter en konsultation med Anette, fik jeg mere ro indeni mig, efter indtagelse af Elm, Jernurt og Nødhjælp. Det er som om de ting, jeg skal ordne, selv finder vej. Det er en rar tilstand, og en jeg kender ganske godt, men som ofte forsvinder, når jeg bliver for meget blæksprutte og dermed mister kontinuitet.

Helle Sune JensenSensoriet.dk

TAK. . mere behøver jeg ikke sige. Du ved ikke hvor tit jeg sender en stor tak ud, fordi jeg har lært dig at kende. .dine ord har en enorm beroligende virkning på mig. -“Nååh ja- tænker jeg tit –“hvor enkelt kan det være”, når jeg har snakket eller mailet med dig.

Hanne A. RisagerP-Huset.dk

Efter et coachingforløb hos Anette så jeg pludselig min situation i et helt nyt lys. Anette fik mig gennem sin spørgeteknik sporet ind på, hvordan jeg selv var en medskabende del af processen. Det var jeg glad for, og det var helt klart en vigtig del af løsningen på min udfordring.  Anette inspirerer mig, fordi  hun har en god blanding af humor og seriøsitet og brænder for at løse problemer gennem selvudvikling. .

B.B.Feng Shui konsulent